netdev
[Top] [All Lists]

Re: ethtool -d no longer works for e1000

To: Ganesh Venkatesan <ganesh.venkatesan@xxxxxxxxx>
Subject: Re: ethtool -d no longer works for e1000
From: Ben Greear <greearb@xxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Wed, 09 Mar 2005 15:09:33 -0800
Cc: "netdev@xxxxxxxxxxx" <netdev@xxxxxxxxxxx>
In-reply-to: <5fc59ff3050309140910f3e492@xxxxxxxxxxxxxx>
Organization: Candela Technologies
References: <422F6C37.8090202@xxxxxxxxxxxxxxx> <5fc59ff3050309140910f3e492@xxxxxxxxxxxxxx>
Sender: netdev-bounce@xxxxxxxxxxx
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041020
Ganesh Venkatesan wrote:
Ben:

Are you using the e1000 that is included in the 2.6.11 kernel? ethtool
-d eth? works fine for me. What else is different in your env?

I have patched the e1000 in my 2.6.11 kernel, but I see this -d problem
on other un-patched systems as well, so it can't be (just) my patches
that are the problem.

I also tried this on my x86-64 opteron system, running FC3.  I
have not hacked up this kernel or user-space tools at all :)

[root@grok lanforge]# ethtool -i eth3
driver: e1000
version: 5.5.4-k2-NAPI
firmware-version: N/A
bus-info: 0000:02:08.0
[root@grok lanforge]# ethtool -d eth3
Cannot dump registers: Success
[root@grok lanforge]# uname -a
Linux grok 2.6.10-1.766_FC3smp #1 SMP Wed Feb 9 23:17:48 EST 2005 x86_64 x86_64 
x86_64 GNU/Linux


I'm using ethtool 1.8 on this system.


What version of ethtool are you using?


--
Ben Greear <greearb@xxxxxxxxxxxxxxx>
Candela Technologies Inc  http://www.candelatech.com


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>