Search String: Display: Description: Sort:

Results:

References: [ +subject:/^(?:^\s*(re|sv|fwd|fw)[\[\]\d]*[:>-]+\s*)*Problem\s+setting\s+up\s+quotas\s+\.\.\.\s*$/: 20 ]

Total 20 documents matching your query.

1. Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: James Pearson <james-p@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 15:36:58 +0100
I've just installed RedHat 7.1/XFS1.0 on a Athlon based system and I'm trying to get quotas working - so far without success. I've made a XFS file system and mounted it with -o quota and tried to fol
/archives/xfs/2001-05/msg00177.html (8,781 bytes)

2. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: Jan Rekorajski <baggins@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 3 May 2001 17:00:18 +0200
I had the same problem. It may be the effect of misplaced patch. Look in the fs/dquot.c file somewhere around line 1450, and move the following after the if (special != NULL...) statement: if (sb &&
/archives/xfs/2001-05/msg00178.html (10,212 bytes)

3. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: James Pearson <james-p@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 16:47:38 +0100
Not quite sure what needs to be moved where - there's nothing like that around line 1450, but at around line 2050 there is: dev = NODEV; if (special != NULL || (cmds != Q_SYNC && cmds != Q_GETSTATS))
/archives/xfs/2001-05/msg00184.html (11,389 bytes)

4. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: Russell Cattelan <cattelan@xxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 13:31:54 -0400
I'n not quite spotting the problem either... could you send the diff? I'm not very familiar with the quota code... Nathan can you see a problem in the dquot.c stuff referenced below? -- Russell Catte
/archives/xfs/2001-05/msg00192.html (12,468 bytes)

5. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: Jan Rekorajski <baggins@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 00:22:02 +0200
Hmm, I'm sorry for all this confusion, it must have been specific to my heavyly patched source. I have some quota fixes that still didn't make it to 2.4 proper and this might caused patch misplacemen
/archives/xfs/2001-05/msg00228.html (9,540 bytes)

6. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: "Nathan Scott" <nathans@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 08:24:27 -0500
hi James, yup, that would have been my first guess too (you definately rebooted after recompiling?). can you send the output from: this will tell for sure whether quota are enabled. when you mount wi
/archives/xfs/2001-05/msg00229.html (10,429 bytes)

7. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: "Nathan Scott" <nathans@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 08:28:34 -0500
yes, afaict, there's nothing broken with the XFS quotactl code (works for me, TM). thanks. -- Nathan
/archives/xfs/2001-05/msg00231.html (9,799 bytes)

8. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: "Nathan Scott" <nathans@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 15:22:27 -0500
hi James, OK, this is a bug in the way the Redhat 7.1 kernel rpms were integrated with the XFS code. Here is a patch which will fix it - Eric has tested this for me & it works. It _only_ affects the
/archives/xfs/2001-05/msg00246.html (9,792 bytes)

9. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: James Pearson <james-p@xxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 04 May 2001 10:54:59 +0100
Thanks - that seems to have fixed it - although I've now hit a problem with repquota endlessly looping - but I notice that this has already been reported. James Pearson
/archives/xfs/2001-05/msg00258.html (10,643 bytes)

10. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: Nathan Scott <nathans@xxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 19:59:44 +1000
and fixed - Jan has now checked the fix into the quota CVS tree (see http://sourceforge.net/projects/linuxquota/), so the fix will be in the next 3.01-pre release. cheers.
/archives/xfs/2001-05/msg00260.html (8,895 bytes)

11. Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: @xxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 15:36:58 +0100
I've just installed RedHat 7.1/XFS1.0 on a Athlon based system and I'm trying to get quotas working - so far without success. I've made a XFS file system and mounted it with -o quota and tried to fol
/archives/xfs/2001-05/msg01541.html (8,781 bytes)

12. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 3 May 2001 17:00:18 +0200
I had the same problem. It may be the effect of misplaced patch. Look in the fs/dquot.c file somewhere around line 1450, and move the following after the if (special != NULL...) statement: if (sb &&
/archives/xfs/2001-05/msg01542.html (10,212 bytes)

13. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 16:47:38 +0100
Not quite sure what needs to be moved where - there's nothing like that around line 1450, but at around line 2050 there is: dev = NODEV; if (special != NULL || (cmds != Q_SYNC && cmds != Q_GETSTATS))
/archives/xfs/2001-05/msg01548.html (11,389 bytes)

14. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: @xxxxxxxxxx>
Date: Thu, 03 May 2001 13:31:54 -0400
I'n not quite spotting the problem either... could you send the diff? I'm not very familiar with the quota code... Nathan can you see a problem in the dquot.c stuff referenced below? -- Russell Catte
/archives/xfs/2001-05/msg01556.html (12,468 bytes)

15. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: een@xxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 00:22:02 +0200
Hmm, I'm sorry for all this confusion, it must have been specific to my heavyly patched source. I have some quota fixes that still didn't make it to 2.4 proper and this might caused patch misplacemen
/archives/xfs/2001-05/msg01592.html (9,540 bytes)

16. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 08:24:27 -0500
hi James, yup, that would have been my first guess too (you definately rebooted after recompiling?). can you send the output from: this will tell for sure whether quota are enabled. when you mount wi
/archives/xfs/2001-05/msg01593.html (10,429 bytes)

17. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 08:28:34 -0500
yes, afaict, there's nothing broken with the XFS quotactl code (works for me, TM). thanks. -- Nathan
/archives/xfs/2001-05/msg01595.html (9,799 bytes)

18. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: een@xxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 15:22:27 -0500
hi James, OK, this is a bug in the way the Redhat 7.1 kernel rpms were integrated with the XFS code. Here is a patch which will fix it - Eric has tested this for me & it works. It _only_ affects the
/archives/xfs/2001-05/msg01610.html (9,792 bytes)

19. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 04 May 2001 10:54:59 +0100
Thanks - that seems to have fixed it - although I've now hit a problem with repquota endlessly looping - but I notice that this has already been reported. James Pearson
/archives/xfs/2001-05/msg01622.html (10,643 bytes)

20. Re: Problem setting up quotas ... (score: 1)
Author: xxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 4 May 2001 19:59:44 +1000
and fixed - Jan has now checked the fix into the quota CVS tree (see http://sourceforge.net/projects/linuxquota/), so the fix will be in the next 3.01-pre release. cheers.
/archives/xfs/2001-05/msg01624.html (8,895 bytes)


This search system is powered by Namazu