xfs
[Top] [All Lists]

Re: xfs_symlink problem? 3.1 after rc10

To: Carlos Maiolino <cmaiolino@xxxxxxxxxx>
Subject: Re: xfs_symlink problem? 3.1 after rc10
From: Arkadiusz Miśkiewicz <arekm@xxxxxxxx>
Date: Mon, 24 Oct 2011 15:40:01 +0200
Cc: xfs@xxxxxxxxxxx
In-reply-to: <20111024122729.GA4441@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
References: <201110241148.39772.arekm@xxxxxxxx> <20111024122729.GA4441@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
User-agent: KMail/1.13.7 (Linux/3.1.0-rc10-00042-g2efd7c0-dirty; KDE/4.7.2; x86_64; ; )
On Monday 24 of October 2011, Carlos Maiolino wrote:
> > My 3.1 (after) rc10 crashed (there was no xfs changes after it afaik).
> > 
> > Could anyone verify that this isn't some nasty xfs problem since it's
> > close to final 3.1? Happened only once.
> > 
> > http://ixion.pld-linux.org/~arekm/IMG_6019.JPG
> > 
> > No quota was used, xfs on top of luks on top of ssd drive.
> 
> It looks to be caused by a general protection fault, and giving the place

It happened again:

http://ixion.pld-linux.org/~arekm/100_5434.JPG
http://ixion.pld-linux.org/~arekm/100_5433.JPG

> where this crashed I would say this sounds like the bug I've fixed some
> days ago related with the size of the symlinks.
> I can be wrong though, and this is related with another problem.

The weird thing is that I never ever hit this before with pre 3.1rc10 git 
kernels. Was your bugfix a fix for new issue that was introduced in 3.1 cycle 
or for something old?

-- 
Arkadiusz Miśkiewicz        PLD/Linux Team
arekm / maven.pl            http://ftp.pld-linux.org/

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>