xfs
[Top] [All Lists]

xfstests: failure to umount ext4

To: XFS <xfs@xxxxxxxxxxx>
Subject: xfstests: failure to umount ext4
From: Amir Goldstein <amir73il@xxxxxxxxx>
Date: Wed, 23 Mar 2011 16:36:17 +0200
Cc: Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxx>, Ext4 Developers List <linux-ext4@xxxxxxxxxxxxxxx>
Dkim-signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=gmail.com; s=gamma; h=domainkey-signature:mime-version:date:message-id:subject:from:to:cc :content-type:content-transfer-encoding; bh=tix54KqTMJgqfoRNGrtxVofMRmgPFdfACtfu9JBGSRw=; b=OpmYymu9Y6pIH8sNsL2GOjcM+tE61jZQIi7pA4sHKVnpGFEVVSTHFlcyD01KjGkKAn 23KB9VANjg/tZYcukkkpmseslUq5+CTAEGK0CbMc+nMnCmaFmybu4nHsxoycOvwyBQ75 siCIdGiuenpKOzwMJF+R57k5u/lYQvSdq3Bas=
Domainkey-signature: a=rsa-sha1; c=nofws; d=gmail.com; s=gamma; h=mime-version:date:message-id:subject:from:to:cc:content-type :content-transfer-encoding; b=nduymgsAU+8PlgqAR5tTUr3iwl47f7pJjJqilvCTllO7jPF8Ryy4I+uN40Z135eUVg jDqKBRV0jKshpK/0ocb0LhSBnYqVEROHMPfn4L9xpYe/4r/UM93sGTjV/ClcAbX3d6Rc yiL5nV91gA0hxXnL0DjfpT7X203TxxQ1zNjkM=
On Wed, Mar 23, 2011 at 4:03 PM, Amir Goldstein <amir73il@xxxxxxxxx> wrote:
>
> I've been running xfstests on ext4 and I always get annoying failures to 
> umount:
>
> 213 8s ... 31s
> umount: /mnt/test/ext4: device is busy.
>        (In some cases useful info about processes that use
>         the device is found by lsof(8) or fuser(1))
>
> post 198 mostly fails to umount as well.
> and post 124 always fails to umount.
>
> My server is Ubuntu 10.10, running kernel 2.6.38.
>
> Is there any known issue about this? because I could find it on google
> or on the XFS list.
>

Hi All,

Has anyone seen these failures when running xfstests on ext4?
My test and scratch partitions are dedicated for xfstests.

Thanks,
Amir.

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>