xfs
[Top] [All Lists]

Re: XFS Filesystem not mounting

To: xfs@xxxxxxxxxxx
Subject: Re: XFS Filesystem not mounting
From: pbrunnen <PBrunnen@xxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Tue, 14 Sep 2010 09:25:17 -0700 (PDT)
In-reply-to: <201009141603.24754@xxxxxx>
References: <29704010.post@xxxxxxxxxxxxxxx> <20100914012151.GF411@dastard> <29705139.post@xxxxxxxxxxxxxxx> <201009140740.14482@xxxxxx> <20100914082504.4109712d@xxxxxxxxxxxxxx> <29708085.post@xxxxxxxxxxxxxxx> <201009141603.24754@xxxxxx>

Michael Monnerie-5 wrote:
> 
> And did it work out finally? Was a destroyed log the problem?
> 

Thankfully, yes.  Only minor damage. -- stat logs being updated at the time
of failure.


Michael Monnerie-5 wrote:
> 
> I'm currently on 11.2, and must say it's the best I ever worked with. 
> Especially upgrading is so fast, smooth and easy now (in-place upgrade) 
> that it really makes fun. Didn't have time to upgrade to 11.3, I just 
> did a fresh install of it once and it looked even better (desktop 
> version on a notebook).
> 

No doubt on the desktop/laptop side of things.  I am on the server side and
the little things that I used to love (full automation of chroot jails for
daemons, etc) have really been geared now for end users (network manager)
and less for servers.  Can't blame them... they want to sell SLES.

Ah well... Its been over a year and I still can't make up my mind.  :-P

Thanks!  -Cheers, Peter.
-- 
View this message in context: 
http://old.nabble.com/XFS-Filesystem-not-mounting-tp29704010p29710388.html
Sent from the Xfs - General mailing list archive at Nabble.com.

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>