xfs
[Top] [All Lists]

RE: Lost files + indentical Foldernames on XFS Partition

To: "Steffen.Knauf@xxxxxxxxx" <Steffen.Knauf@xxxxxxxxx>, Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxxx>
Subject: RE: Lost files + indentical Foldernames on XFS Partition
From: Sebastian Brings <sbrings@xxxxxxxxxxxxxx>
Date: Wed, 18 Mar 2009 04:33:47 -0400
Accept-language: en-US
Acceptlanguage: en-US
Cc: "xfs@xxxxxxxxxxx" <xfs@xxxxxxxxxxx>
In-reply-to: <49C029AF.5070205@xxxxxxxxx>
References: <49BFDC6E.6050607@xxxxxxxxx> <49BFDDC5.9060500@xxxxxxxxxxx> <49C029AF.5070205@xxxxxxxxx>
Thread-index: AcmnU4kyx8YJ6po9RbqRIyw/c+ZfQgAUHZfg
Thread-topic: Lost files + indentical Foldernames on XFS Partition
> -----Original Message-----
> From: xfs-bounces@xxxxxxxxxxx 
> [mailto:xfs-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Steffen Knauf
> Sent: Dienstag, 17. März 2009 23:53
> To: Eric Sandeen
> Cc: xfs@xxxxxxxxxxx
> Subject: Re: Lost files + indentical Foldernames on XFS Partition
> 
> 
> > Steffen Knauf wrote:
> >   
> >> Hello,
> >>
> >> today i have a strange behavior. I have a a directory 
> which contains 
> >> lots of indentical Folders with the same Name and Inode.
> >>     


Does this happen on the filesystem you mounted in parallel on two machines?
I remember your question from early this week, so I ask 

Sebastian

> >
> > What kernel?
> >
> >   
> 
> Linux version 2.6.16.60-0.21-smp (geeko@buildhost) (gcc version 4.1.2 
> 20070115 (SUSE Linux))
> > Can you cut and paste what you see?
> >
> >   
> 
> 
> Really strange is that if execute only a 'ls' command the files are 
> shown twice:
> 
> combine_sbn.0051.tga
> combine_sbn.0051.tga
> 
> But if i execute 'ls -il' the output looks like this:
> 
> combine_sbn.0051.tga: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
> combine_sbn.0057.tga: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
> combine_sbn.0058.tga: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
> 
> Here a directory example:
> 
> 2147642598 drwxrwxrwx 2 500 500 4096 2009-03-17 12:33 
> S14-01_Fische_beauty_Main
> 2147642598 drwxrwxrwx 2 500 500 4096 2009-03-17 12:33 
> S14-01_Fische_beauty_Main
> 
> >> I don't create Hardlinks or something else. On the other 
> side some files 
> >> are suddenly vanished. A "ls -al" result in the following error: 
> >> "Access  to bla not possible: File or Directory not found."
> >> I don't find some Errormessages in the logfile. I don't 
> know whether a 
> >> xfs_check make sense.
> >>     
> >
> > xfs_repair -n will check the filesystem without actually 
> modifying anything.
> >
> >   
> I'll try it....
> > -Eric
> >
> >   
> Steffen
> 
> *
> *
> 
> _______________________________________________
> xfs mailing list
> xfs@xxxxxxxxxxx
> http://oss.sgi.com/mailman/listinfo/xfs
> 
<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>