xfs
[Top] [All Lists]

Re: kernel 2.6.27.7 problem

To: Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxxx>
Subject: Re: kernel 2.6.27.7 problem
From: xfs@xxxxxxxxxxxx (DS)
Date: Sat, 6 Dec 2008 10:10:22 +0100
Cc: xfs@xxxxxxxxxxx
In-reply-to: <4939F104.9060201@xxxxxxxxxxx>
References: <20081206023608.GA22135@xxxxxxxxxxxx> <4939F104.9060201@xxxxxxxxxxx>
User-agent: Mutt/1.5.13 (2006-08-11)
No other messages before. No iSCSI/network messages...nothing.
Only this few lines and FS is down. After remount it works ....while and
hangs again.
Few hours it runs back on 2.6.24.3 and everything is OK.

It's production system, but I test it again in late night.
What can I do to identify problem?

Dusan


On Fri, Dec 05, 2008 at 09:27:00PM -0600, Eric Sandeen wrote:
> DS wrote:
> > Hi,
> > 
> > I have trouble with xfs after upgrade kernel 2.6.24.3 -> 2.6.27.7.
> > 
> > Message on console:
> >  end_request: I/O error, dev sde, sector 351572544
> >  I/O error in filesystem ("sde1") meta-data dev sde1 block 0x14f49201
> >  ("xlog_iodone") error 5 buf count 9728
> >  xfs_force_shutdown(sde1,0x2) called from line 1056 of file
> >  fs/xfs/xfs_log.c.  Return address = 0xffffffff80373233
> >  Filesystem "sde1": Log I/O Error Detected.  Shutting down filesystem:
> >  sde1
> >  Please umount the filesystem, and rectify the problem(s)
> 
> No messages before that?  It's telling you that you had an IO error
> (under the filesystem, potentially a storage proboblem).
> 
> -Eric

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>