xfs
[Top] [All Lists]

Re: XFS filesystem corruption on the arm(el) architecture

To: Martin Michlmayr <tbm@xxxxxxxxxx>, Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxxx>, Tobias Frost <tobi@xxxxxxxxxxx>, linux-kernel@xxxxxxxxxxxxxxx, debian-arm@xxxxxxxxxxxxxxxx, xfs@xxxxxxxxxxx
Subject: Re: XFS filesystem corruption on the arm(el) architecture
From: Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxxx>
Date: Fri, 17 Oct 2008 08:49:33 -0500
In-reply-to: <20081017094615.GT4504@xxxxxxxxxxxxx>
References: <1222893502.5020.40.camel@moria> <20081002004556.GB30001@disturbed> <48E4213E.9090508@xxxxxxxxxxx> <20081016212500.GA27228@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> <48F7BC9F.4080909@xxxxxxxxxxx> <20081017070109.GA30726@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> <20081017094615.GT4504@xxxxxxxxxxxxx>
User-agent: Thunderbird 2.0.0.17 (Macintosh/20080914)
Gaudenz Steinlin wrote:
> On Fri, Oct 17, 2008 at 09:01:09AM +0200, Martin Michlmayr wrote:
>> * Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxxxxxx> [2008-10-16 17:13]:
>>> So is this a regression?  did it used to work?  If so, when? :)
>> The original report was with 2.6.18 but that was with the old ABI:
>> http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=423562
>> I just installed a 2.6.22 kernel with EABI and I can also trigger
>> the bug.  So it's not a (recent) regression.
> 
> As far as I can remember (I only used old ABI arm) this is not a 
> regression. XFS never worked on arm for me.

Ok; I think there are probably a few problems, so trying to keep them
straight.  I at least had xfs working properly in a qemu arm emulator a
few weeks ago... :)

> If you need tests on old ABI just tell me.
> 

ok, thanks!

-Eric

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>