xfs
[Top] [All Lists]

Re: xfs oops (CVS-2004-05-15_05:00_UTC)

To: Krzysztof Rusocki <kszysiu@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Subject: Re: xfs oops (CVS-2004-05-15_05:00_UTC)
From: Nathan Scott <nathans@xxxxxxx>
Date: Mon, 21 Jun 2004 12:15:05 +1000
Cc: linux-xfs@xxxxxxxxxxx
In-reply-to: <20040621010330.GA1295@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
References: <20040529155852.GA30391@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> <20040604130816.GA12556@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> <20040621010330.GA1295@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Sender: linux-xfs-bounce@xxxxxxxxxxx
User-agent: Mutt/1.5.3i
On Mon, Jun 21, 2004 at 03:03:30AM +0200, Krzysztof Rusocki wrote:
> On Fri, Jun 04, 2004 at 03:08:16PM +0200, Krzysztof Rusocki wrote:
> > > Process xfsbufd (pid: 12, threadinfo=c11b0000 task=c11b5130)
> > > Stack: c7e8a680 00000000 00003a98 c7871ec0 c7e8ae80 00000000 c022c3b0 
> > > 00000000 
> > >        00000000 00000000 c0102091 00000000 00000000 00000000 
> > > Call Trace:
> > >  [<c022c3b0>] pagebuf_daemon+0x0/0x1c0
> > >  [<c0102091>] kernel_thread_helper+0x5/0x14
> > > 
> > 
> 
> Yet again - I got that on another machine, followed by:
> ...
> I've just built 2.6.7 without CONFIG_SLAB_DEBUG and
> will let you know how long it gets. What may be worth
> mentioning - previous 2.6 kernels I used did not exhibit
> such problems and I'm pretty sure that they had slab
> debugging enabled.

Could you try the 2.6.7 code from XFS CVS for me?  (with
SLAB_DEBUG _enabled_).  I think this may be fixed by the
XFS buffer undelay fix recently, but I couldn't reproduce
this problem initially so I'm not 100% sure (and I would
really like to know :) -- thanks).

cheers.

-- 
Nathan


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>