xfs
[Top] [All Lists]

[Bug 205] make install fails to properly symlink and copy the libraries

To: xfs-master@xxxxxxxxxxx
Subject: [Bug 205] make install fails to properly symlink and copy the libraries
From: bugzilla-daemon@xxxxxxxxxxx
Date: Sun, 5 Jan 2003 17:20:09 -0800
Sender: linux-xfs-bounce@xxxxxxxxxxx
http://oss.sgi.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=205





------- Additional Comments From bootsy52@xxxxxxx  2003-01-05 17:20 -------
1. It's new to me that you couldn't use configure options, because for what are
they there otherwise.

2. A complete Gnome Build with --prefix=/opt/gnome2 --sysconfdir=/etc/gnome2
--localstatedir=/var installs everything the way expected, despite of that some
defaults are overidden and some are not. XFS Progs are the first packages that
do not. Every other program I build so far, behaves (in my eyes) correctly.

3. Even if I just run 

./configure 
make 
make install install-lib 

the installation procedure fails to copy (example taken from attr-2.1.1)
libattr.so to /usr/local/lib, so the installation procedure is buggy, this is
also true for the provided rpm's as you can see here: 

http://rpmfind.net//linux/RPM/SGI/xfs/cmd_rpms/i386/libattr-2.1.1-0.i386.html

4. If only some of the configure parameters could be used then this should in my
eyes at least documented in doc/INSTALL where currently is no info about that
you can only use a specific combination of configure Arguments.

Please correct me if I'm wrong



------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>