xfs-masters
[Top] [All Lists]

[Bug 16348] kswapd continuously active when doing IO

To: xfs-masters@xxxxxxxxxxx
Subject: [Bug 16348] kswapd continuously active when doing IO
From: bugzilla-daemon@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Date: Fri, 23 Jul 2010 19:58:51 GMT
Auto-submitted: auto-generated
In-reply-to: <bug-16348-470@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
References: <bug-16348-470@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/>
https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=16348





--- Comment #16 from Rafael J. Wysocki <rjw@xxxxxxx>  2010-07-23 19:58:46 ---
On Friday, July 23, 2010, Dave Chinner wrote:
> On Fri, Jul 23, 2010 at 02:15:54PM +0200, Rafael J. Wysocki wrote:
> > This message has been generated automatically as a part of a report
> > of regressions introduced between 2.6.33 and 2.6.34.
> > 
> > The following bug entry is on the current list of known regressions
> > introduced between 2.6.33 and 2.6.34.  Please verify if it still should
> > be listed and let the tracking team know (either way).
> > 
> > 
> > Bug-Entry   : http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=16348
> > Subject             : kswapd continuously active when doing IO
> > Submitter   : Marius Tolzmann <tolzmann@xxxxxxxxxxxxx>
> > Date                : 2010-07-07 10:58 (17 days old)
> 
> The fix for this is already in 2.6.36-rc6.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.kernel.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.
<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>