info-inventor-dev
[Top] [All Lists]

libiconv library problems

To: info-inventor-dev@xxxxxxxxxxx
Subject: libiconv library problems
From: John Riehl <jcriehl@xxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: Wed, 11 Feb 2004 13:36:24 -0800
Sender: info-inventor-dev-bounce@xxxxxxxxxxx
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.4) Gecko/20030701

I am trying to build open inventor 2.1.5-10 on a solaris 9 box.   I got
all the prereqs installed, applied Vincent Cojot's wonderful patch,
tweaked ivcommondefs for my own configuration, and get mostly through
the gmake until I get this:

g++  -L/dsw/open_inventor-2.1.5-10//usr/local/lib  -L/usr/openwin/lib
-L/usr/sfw/lib -L/tps/lib -L/dsw/libiconv-1.8/lib  Main.o ClassDef.o
Man.o Reader.o Writer.o BuildIssues.o           -lInventor  -o ivman
Undefined                       first referenced
  symbol                             in file
libiconv_open
/export/build/open_inventor-2.1.5-10/lib/libInventor.so
libiconv
/export/build/open_inventor-2.1.5-10/lib/libInventor.so
ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to ivman
collect2: ld returned 1 exit status
gmake[3]: *** [ivman] Error 1
gmake[3]: Leaving directory
`/export/build/open_inventor-2.1.5-10/doc/man/ivman'gmake[2]: *** [all]
Error 1
gmake[2]: Leaving directory `/export/build/open_inventor-2.1.5-10/doc/man'
gmake[1]: *** [all] Error 1
gmake[1]: Leaving directory `/export/build/open_inventor-2.1.5-10/doc'
gmake: *** [all] Error 1


obviously, it is not finding libiconv & libiconv_open.  The libraries
include libiconv 1.8.  I also tried libiconv 1.9.2.  Any ideas?

thanks in advance,

jr


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • libiconv library problems, John Riehl <=